08 Th8 2019

Những lợi ích của Google Map Review – công cụ hiển thị

Những lợi ích của Google Map Review – công cụ hiển thị

Bài viết này chúng tôi tóm tắt một số lợi ích của google map review và công cụ để bạn có thể thể hiện các review này sinh động trên website của bạn.

Những lợi ích của google map review

1. Hiển nhiên là google review tăng độ tin cậy cho thương hiệu của bạn

Sự minh bạch ngày càng trở nên phù hợp hơn đối với người tiêu dùng. Sự liên quan (và tầm quan trọng) được đặt vào tính minh bạch phần lớn có thể được công nhận cho khả năng tiếp cận với lượng thông tin khổng lồ về bất kỳ doanh nghiệp nào. Ngày nay, không có gì lạ khi người tiêu dùng nghiên cứu một doanh nghiệp trước khi mua sản phẩm hoặc dịch vụ. Trên thực tế, gần 88% người tiêu dùng đã đọc các nhận xét để xác định chất lượng của một doanh nghiệp địa phương. Một phần lớn của nghiên cứu này thường được thực hiện thông qua các đánh giá của Google.
Để thực sự nhấn mạnh sức mạnh của các đánh giá kinh doanh của Google, cuộc khảo sát tương tự báo cáo 72% người tiêu dùng đáng kinh ngạc nói rằng các đánh giá tích cực khiến họ tin tưởng một doanh nghiệp địa phương nhiều hơn những gì họ có thể có.Điều này cung cấp một cơ hội tuyệt vời cho các doanh nghiệp địa phương để có được lợi thế cạnh tranh so với doanh nghiệp tiếp theo bằng cách thu thập các đánh giá của Google. Ngược lại, nó tạo ra cảm giác cấp bách với cách phản hồi các đánh giá tiêu cực, điều này sẽ tiếp tục xây dựng niềm tin của khách hàng.

2. Google review tăng tiếp xúc trực tuyến cũng như SEO local của bạn

Các thuật toán tìm kiếm trên Google rất phức tạp. Nhưng, có một điều chắc chắn: các đánh giá của Google có tác động đến Local SEO của Google. Theo Moz, khoảng 9% toàn bộ thuật toán tìm kiếm của Google, được điều khiển bởi các tín hiệu đánh giá (review signals) giống như các tín hiệu mà bạn sẽ tìm thấy trong một bài đánh giá kinh doanh của Google. Các tín hiệu đánh giá này thường tập trung xung quanh số lượng xem xét, vận tốc và tính đa dạng.

Một sự kết hợp cân bằng giữa ba tín hiệu đánh giá này có thể giúp đưa doanh nghiệp địa phương của bạn hướng tới kết quả tìm kiếm địa phương hàng đầu của Google. Điều này giúp doanh nghiệp của bạn được tìm thấy dễ dàng và nhanh chóng hơn nhiều so với việc chỉ sử dụng các hoạt động SEO truyền thống như nghiên cứu từ khóa và viết blog. Mặc dù vẫn rất quan trọng nhưng với tư cách là một doanh nghiệp địa phương, điều quan trọng rằng bạn không chỉ dựa vào các phương pháp truyền thống và bỏ bê các phương tiện khác như Google Review.
Với việc thực hiện đúng, các đánh giá kinh doanh của Google có thể là một trong những chiến thuật tiếp thị thành công nhất của bạn. Điều này một phần là do các đánh giá kinh doanh của Google cho phép doanh nghiệp của bạn hiển thị trong Gói Bản đồ của Google. Gói Gói bản đồ (hiển thị bên dưới) bao gồm một nhóm các doanh nghiệp gần địa điểm mà bạn tìm kiếm. Gói bản đồ hiển thị tên và liên kết đến doanh nghiệp, địa chỉ và số điện thoại và tổng số đánh giá của Google ngoài xếp hạng trung bình.

3. Vòng phản hồi và thông tin khách hàng thông qua Google Business Reviews

Một trong những lợi thế đáng giá nhất của các đánh giá của Google là vòng phản hồi và trí thông minh của khách hàng mà bạn có thể đạt được. Mỗi đánh giá kinh doanh của Google mà bạn thu thập đều có thể và nên đóng vai trò là phản hồi khảo sát khách hàng cho bạn và nhân viên của bạn. Ngoài ra, mỗi đánh giá của Google thường sẽ cho bạn biết một số điều:
+ Công ty của bạn có mang lại trải nghiệm khách hàng tích cực hay không
+ Trường hợp công ty của bạn đã làm một công việc tuyệt vời hoặc không tuyệt vời
+ Sản phẩm hoặc dịch vụ nào họ nhận được từ doanh nghiệp của bạn

4. Tăng tỷ lệ click

Bất kỳ doanh nghiệp thông minh nào cũng biết rằng, để khiến khách hàng nhấp vào liên kết của bạn khi nó xuất hiện trong một công cụ tìm kiếm là rất quan trọng. Bạn có thể dành tất cả thời gian và tiền bạc cho chiến lược SEO của mình, nhưng nếu mọi người thực sự nhấp vào doanh nghiệp của bạn, tất cả nỗ lực là vô ích. May mắn thay, có Google đánh giá là một cách tuyệt vời để tăng tỷ lệ nhấp khi bạn hiển thị trong công cụ tìm kiếm. Xếp hạng đánh giá Google của bạn sẽ hiển thị bên cạnh tên doanh nghiệp của bạn trong Google, vì vậy một bộ xếp hạng tích cực tốt sẽ tăng số lần nhấp qua trang web của bạn

5. Google review tăng chuyển đổi khách hàng

Khi khách hàng đã nhấp qua trang của bạn, bạn sẽ đến gần mục tiêu cuối cùng. Khách hàng đến trang web của bạn cần được dụ dỗ mua một thứ gì đó từ doanh nghiệp của bạn. Mặc dù trải nghiệm trang web thân thiện với người dùng và trang web được thiết kế thông minh là vô cùng quan trọng, các đánh giá của Google có thể đủ mạnh để thực hiện chuyển đổi một mình. Vì lý do này, bất kỳ doanh nghiệp nào có xếp hạng mạnh trên Google nên quảng cáo xếp hạng trên toàn bộ trang web của họ. Đánh giá này sẽ tăng sự tin tưởng của khách hàng ngay cả khi họ không bao giờ đọc các đánh giá trực tuyến của bạn.

Công cụ hiển thị google map review

Nếu bạn sử dụng wordpress cho website của bạn thì plugin sau sẽ hữu ích cho bạn để thể hiện nội dung google map: Google Review Plugin

Chúng ta cùng xem qua việc hiển thị google map của Halong Bay

Frank D.
Frank D.
08:31 15 Jul 19
What to say about Ha Long bay... It's just a wonderful peaceful place. I did a cruise of two days and kayak too. It's an amazing place with its calm water and all the green atolls popping out of it certainly worth going if you are in Vietnam. I would go back anytime.
Laurence Tracol
Laurence Tracol
05:15 27 Jul 19
The Ha Long bay is magnificent and we enjoyed our visit.However the site is overly exploited... there are hundreds of large boats leaving at the same time, parking in the same spot...Activities feel rushed (30min kayak, 30min commercial pearl farm, 60min cave walk). The water is polluted and we avoided going for a swim. The „beach » is tiny and overcrowded. We did see plenty of trash and plastic floating in the bay... Lavender cruise felt very commercial... the crew seems to be motivated to sell more drinks, or pearls on shore... Ha long bay is for sure very impressive but the overall experience was mixed because of the pollution, and over exploitation of the site.
Shamshulhoda Khan
Shamshulhoda Khan
12:07 17 Apr 19
If you are visiting Vietnam as a tourist and not seen the Ha Long Bay than you have not seen the Vietnam. One of the most beautiful and attractive place of Vietnam. Number of tourists are much more than I expected. Most water scenic place I have ever seen in my life. A full night tour by cruise is marvellous, you can enjoy a sun set and sun rise in the trip. Foods on board are very good specially the seafood.
Betharia Aditama
Betharia Aditama
15:48 06 Aug 19
Wonderful Place.Beautiful nature scenic, we took one day tour through Klook which included some tourist spot, cruise, Hang Sung Sot cave, kayaking, Tiptop island. It was wonderful trip.
Leander Pinto
Leander Pinto
18:28 31 May 19
This place is fantastic.. I wish I could be here for all eternity in the peace and quiet.. I traveled with Rosa boutique cruises.. was a very enjoyable trip.. do try it out you won't regret it.. it's the best thing to do while in Vietnam.. there are rumours that there won't be any overnight cruises in a few years... So hurry and visit while you can
Anas Alsayed
Anas Alsayed
05:57 02 Jun 19
Ha Long Bay is one of the most beautiful places I have been to. The nature is breath taking. It is full of limestone islets so a boat trip is a must to explore more areas. The problem is that it is overcrowded so I recommend spending some time to pick a good cruise/boat which takes you to untouched areas.
Mikaël Traversini
Mikaël Traversini
17:54 15 Aug 19
Ha Long Bay is without a doubt a beautiful feature of different isles and it is quite breathtaking. Unfortunately the area is overly exploited with boats and tourism. Nevertheless it was a stunning and once in a life time experience.
Shad Sami
Shad Sami
14:42 25 Aug 19
Probably the highlight of Hanoi, if not Vietnam as a whole! This place is amazing. Our organised tour through Ha Long Bay was incredible. I really recommend kayaking - it was a great experience. The water is so clean and the beaches are spotless Truely a great experience and definitely will be back!
Jeline Lao
Jeline Lao
23:59 28 Aug 19
Ha Long bay is a UNESCO Heritage site and the most visited place both of the Vietnamese as well as the foreigner. Must see...P.S. Better to stay one night at Ha long. Its very crowded especially in weekend and Holidays.
Street Piano Luxembourg
Street Piano Luxembourg
04:17 30 Aug 19
Impressed by this Bay!!!! Make sure to book a boat tour with overnight! Spend your night on the boat and wake up in the middle of the fantastic halong bay. Clear water, amazing landscape!! Must see! For me this was Top 1 in Vietnam!
Violeta A
Violeta A
18:07 09 Sep 19
Amazing destination! I enjoyed every minute there! Breathtaking!
David Brooks
David Brooks
19:04 08 Sep 19
Top banana
Tabby Orange
Tabby Orange
02:50 12 Aug 19
Too good of food, Its dangerous! Could eat there every day. HUGE menu! Can be extremely busy. Good for them, bad for the impatient.
Jenny M.
Jenny M.
16:07 26 Jul 19
One of my best days of my life. we had a weekend trip on a boat. it was so wonderful and beautiful. highly recommendation!
Nguyên Văn
Nguyên Văn
22:29 09 Sep 19
Ok
Michael Chin
Michael Chin
08:41 11 Sep 19
Had a guided trip around. Beautiful caves and scenery. Spent a few hours exploring.
Hemant Dahal
Hemant Dahal
17:38 10 Sep 19
Superb place. Never to be missed
Rhett de Jesus
Rhett de Jesus
07:09 03 Sep 19
Worth visiting. From its beaches down to its caves. Memorable.
Ruud Ruud
Ruud Ruud
08:41 18 Sep 19
Wow just wow must see if you are in Vietnam
J
J
03:01 19 Sep 19
This bay is clean. Must visit this place if the weather is clear. Explore this cave with its natural stalactitecs and stalagmites.
Darwesh_Vlog .
Darwesh_Vlog .
09:59 23 Sep 19
Fun
Tanmay Sawant
Tanmay Sawant
08:19 25 Sep 19
Love this place ❤️
Thegioi dotap
Thegioi dotap
05:08 01 Oct 19
Very good
Phan Cường
Phan Cường
11:25 02 Oct 19
Amazing!!!
nam hà
nam hà
03:57 02 Oct 19
One of the greatest wonders in vietnam
Crystal Morin
Crystal Morin
01:05 06 Oct 19
Good food fresh all the time but kinda boaring
Abeer Mishra
Abeer Mishra
07:16 07 Oct 19
There are no words to describe how beautiful Ha long bay us. A UNESCO World Heritage site. Emerald coloured waters and thousands of towering limestone islands covered with dense forest. I would recommend an overnight cruise trip here. This place is worth a visit.
Alex Wauters
Alex Wauters
04:50 30 Sep 19
Beautiful place. A boat trip through the area (or lan ha) is a must do in Vietnam. On a day trip you'll see a lot of areas and make a stop or two before heading back. On one night tours, you'll go deeper in the bay and there is more time to enjoy relaxing on the sun deck and see sunrise / sunset. On two night stays, there's an extra day of additional stops like kayaking, floating villages, pearl farm and do forth. I enjoyed and recommend a two night stay.
Trang Nguyen
Trang Nguyen
01:57 14 Oct 19
It is a beautiful natural heritage and a great time place to visit
L Chew
L Chew
09:12 11 Oct 19
Beautiful piece of nature. Calming and relaxing.
Trippy Bear
Trippy Bear
05:04 08 Oct 19
Beautiful place to visit. The cave is great and many place for taking great pictures. The boat ride gonna take between 3-5hours or more depend on the package optionBut the boat basically will stop by in a few places, cave, some place to shop for fish and seafood for your lunchIts a great place to visit, just make sure its not during rainy season
Jeremie Sneddon
Jeremie Sneddon
15:13 09 Oct 19
Great place to visit. Definitely recommend going to the non tourist side of the ha long bay. Only some companies have permits to cruise there, which is worth looking into.
Nguyen Nguyen
Nguyen Nguyen
05:35 19 Oct 19
The World Marvel , excellent landscapes
See All Reviews