08 Th8 2019

Những lợi ích của Google Map Review – công cụ hiển thị

Những lợi ích của Google Map Review – công cụ hiển thị

Bài viết này chúng tôi tóm tắt một số lợi ích của google map review và công cụ để bạn có thể thể hiện các review này sinh động trên website của bạn.

Những lợi ích của google map review

1. Hiển nhiên là google review tăng độ tin cậy cho thương hiệu của bạn

Sự minh bạch ngày càng trở nên phù hợp hơn đối với người tiêu dùng. Sự liên quan (và tầm quan trọng) được đặt vào tính minh bạch phần lớn có thể được công nhận cho khả năng tiếp cận với lượng thông tin khổng lồ về bất kỳ doanh nghiệp nào. Ngày nay, không có gì lạ khi người tiêu dùng nghiên cứu một doanh nghiệp trước khi mua sản phẩm hoặc dịch vụ. Trên thực tế, gần 88% người tiêu dùng đã đọc các nhận xét để xác định chất lượng của một doanh nghiệp địa phương. Một phần lớn của nghiên cứu này thường được thực hiện thông qua các đánh giá của Google.
Để thực sự nhấn mạnh sức mạnh của các đánh giá kinh doanh của Google, cuộc khảo sát tương tự báo cáo 72% người tiêu dùng đáng kinh ngạc nói rằng các đánh giá tích cực khiến họ tin tưởng một doanh nghiệp địa phương nhiều hơn những gì họ có thể có.Điều này cung cấp một cơ hội tuyệt vời cho các doanh nghiệp địa phương để có được lợi thế cạnh tranh so với doanh nghiệp tiếp theo bằng cách thu thập các đánh giá của Google. Ngược lại, nó tạo ra cảm giác cấp bách với cách phản hồi các đánh giá tiêu cực, điều này sẽ tiếp tục xây dựng niềm tin của khách hàng.

2. Google review tăng tiếp xúc trực tuyến cũng như SEO local của bạn

Các thuật toán tìm kiếm trên Google rất phức tạp. Nhưng, có một điều chắc chắn: các đánh giá của Google có tác động đến Local SEO của Google. Theo Moz, khoảng 9% toàn bộ thuật toán tìm kiếm của Google, được điều khiển bởi các tín hiệu đánh giá (review signals) giống như các tín hiệu mà bạn sẽ tìm thấy trong một bài đánh giá kinh doanh của Google. Các tín hiệu đánh giá này thường tập trung xung quanh số lượng xem xét, vận tốc và tính đa dạng.

Một sự kết hợp cân bằng giữa ba tín hiệu đánh giá này có thể giúp đưa doanh nghiệp địa phương của bạn hướng tới kết quả tìm kiếm địa phương hàng đầu của Google. Điều này giúp doanh nghiệp của bạn được tìm thấy dễ dàng và nhanh chóng hơn nhiều so với việc chỉ sử dụng các hoạt động SEO truyền thống như nghiên cứu từ khóa và viết blog. Mặc dù vẫn rất quan trọng nhưng với tư cách là một doanh nghiệp địa phương, điều quan trọng rằng bạn không chỉ dựa vào các phương pháp truyền thống và bỏ bê các phương tiện khác như Google Review.
Với việc thực hiện đúng, các đánh giá kinh doanh của Google có thể là một trong những chiến thuật tiếp thị thành công nhất của bạn. Điều này một phần là do các đánh giá kinh doanh của Google cho phép doanh nghiệp của bạn hiển thị trong Gói Bản đồ của Google. Gói Gói bản đồ (hiển thị bên dưới) bao gồm một nhóm các doanh nghiệp gần địa điểm mà bạn tìm kiếm. Gói bản đồ hiển thị tên và liên kết đến doanh nghiệp, địa chỉ và số điện thoại và tổng số đánh giá của Google ngoài xếp hạng trung bình.

3. Vòng phản hồi và thông tin khách hàng thông qua Google Business Reviews

Một trong những lợi thế đáng giá nhất của các đánh giá của Google là vòng phản hồi và trí thông minh của khách hàng mà bạn có thể đạt được. Mỗi đánh giá kinh doanh của Google mà bạn thu thập đều có thể và nên đóng vai trò là phản hồi khảo sát khách hàng cho bạn và nhân viên của bạn. Ngoài ra, mỗi đánh giá của Google thường sẽ cho bạn biết một số điều:
+ Công ty của bạn có mang lại trải nghiệm khách hàng tích cực hay không
+ Trường hợp công ty của bạn đã làm một công việc tuyệt vời hoặc không tuyệt vời
+ Sản phẩm hoặc dịch vụ nào họ nhận được từ doanh nghiệp của bạn

4. Tăng tỷ lệ click

Bất kỳ doanh nghiệp thông minh nào cũng biết rằng, để khiến khách hàng nhấp vào liên kết của bạn khi nó xuất hiện trong một công cụ tìm kiếm là rất quan trọng. Bạn có thể dành tất cả thời gian và tiền bạc cho chiến lược SEO của mình, nhưng nếu mọi người thực sự nhấp vào doanh nghiệp của bạn, tất cả nỗ lực là vô ích. May mắn thay, có Google đánh giá là một cách tuyệt vời để tăng tỷ lệ nhấp khi bạn hiển thị trong công cụ tìm kiếm. Xếp hạng đánh giá Google của bạn sẽ hiển thị bên cạnh tên doanh nghiệp của bạn trong Google, vì vậy một bộ xếp hạng tích cực tốt sẽ tăng số lần nhấp qua trang web của bạn

5. Google review tăng chuyển đổi khách hàng

Khi khách hàng đã nhấp qua trang của bạn, bạn sẽ đến gần mục tiêu cuối cùng. Khách hàng đến trang web của bạn cần được dụ dỗ mua một thứ gì đó từ doanh nghiệp của bạn. Mặc dù trải nghiệm trang web thân thiện với người dùng và trang web được thiết kế thông minh là vô cùng quan trọng, các đánh giá của Google có thể đủ mạnh để thực hiện chuyển đổi một mình. Vì lý do này, bất kỳ doanh nghiệp nào có xếp hạng mạnh trên Google nên quảng cáo xếp hạng trên toàn bộ trang web của họ. Đánh giá này sẽ tăng sự tin tưởng của khách hàng ngay cả khi họ không bao giờ đọc các đánh giá trực tuyến của bạn.

Công cụ hiển thị google map review

Nếu bạn sử dụng wordpress cho website của bạn thì plugin sau sẽ hữu ích cho bạn để thể hiện nội dung google map: Google Review Plugin

Chúng ta cùng xem qua việc hiển thị google map của Halong Bay

Frank D.
Frank D.
08:31 15 Jul 19
What to say about Ha Long bay... It's just a wonderful peaceful place. I did a cruise of two days and kayak too. It's an amazing place with its calm water and all the green atolls popping out of it certainly worth going if you are in Vietnam. I would go back anytime.
Laurence Tracol
Laurence Tracol
05:15 27 Jul 19
The Ha Long bay is magnificent and we enjoyed our visit.However the site is overly exploited... there are hundreds of large boats leaving at the same time, parking in the same spot...Activities feel rushed (30min kayak, 30min commercial pearl farm, 60min cave walk). The water is polluted and we avoided going for a swim. The „beach » is tiny and overcrowded. We did see plenty of trash and plastic floating in the bay... Lavender cruise felt very commercial... the crew seems to be motivated to sell more drinks, or pearls on shore... Ha long bay is for sure very impressive but the overall experience was mixed because of the pollution, and over exploitation of the site.
Shamshulhoda Khan
Shamshulhoda Khan
12:07 17 Apr 19
If you are visiting Vietnam as a tourist and not seen the Ha Long Bay than you have not seen the Vietnam. One of the most beautiful and attractive place of Vietnam. Number of tourists are much more than I expected. Most water scenic place I have ever seen in my life. A full night tour by cruise is marvellous, you can enjoy a sun set and sun rise in the trip. Foods on board are very good specially the seafood.
Betharia Aditama
Betharia Aditama
15:48 06 Aug 19
Wonderful Place.Beautiful nature scenic, we took one day tour through Klook which included some tourist spot, cruise, Hang Sung Sot cave, kayaking, Tiptop island. It was wonderful trip.
Leander Pinto
Leander Pinto
18:28 31 May 19
This place is fantastic.. I wish I could be here for all eternity in the peace and quiet.. I traveled with Rosa boutique cruises.. was a very enjoyable trip.. do try it out you won't regret it.. it's the best thing to do while in Vietnam.. there are rumours that there won't be any overnight cruises in a few years... So hurry and visit while you can
Anas Alsayed
Anas Alsayed
05:57 02 Jun 19
Ha Long Bay is one of the most beautiful places I have been to. The nature is breath taking. It is full of limestone islets so a boat trip is a must to explore more areas. The problem is that it is overcrowded so I recommend spending some time to pick a good cruise/boat which takes you to untouched areas.
Mikaël Traversini
Mikaël Traversini
17:54 15 Aug 19
Ha Long Bay is without a doubt a beautiful feature of different isles and it is quite breathtaking. Unfortunately the area is overly exploited with boats and tourism. Nevertheless it was a stunning and once in a life time experience.
Shad Sami
Shad Sami
14:42 25 Aug 19
Probably the highlight of Hanoi, if not Vietnam as a whole! This place is amazing. Our organised tour through Ha Long Bay was incredible. I really recommend kayaking - it was a great experience. The water is so clean and the beaches are spotless Truely a great experience and definitely will be back!
Jeline Lao
Jeline Lao
23:59 28 Aug 19
Ha Long bay is a UNESCO Heritage site and the most visited place both of the Vietnamese as well as the foreigner. Must see...P.S. Better to stay one night at Ha long. Its very crowded especially in weekend and Holidays.
Street Piano Luxembourg
Street Piano Luxembourg
04:17 30 Aug 19
Impressed by this Bay!!!! Make sure to book a boat tour with overnight! Spend your night on the boat and wake up in the middle of the fantastic halong bay. Clear water, amazing landscape!! Must see! For me this was Top 1 in Vietnam!
Violeta A
Violeta A
18:07 09 Sep 19
Amazing destination! I enjoyed every minute there! Breathtaking!
David Brooks
David Brooks
19:04 08 Sep 19
Top banana
Tabby Orange
Tabby Orange
02:50 12 Aug 19
Too good of food, Its dangerous! Could eat there every day. HUGE menu! Can be extremely busy. Good for them, bad for the impatient.
Jenny M.
Jenny M.
16:07 26 Jul 19
One of my best days of my life. we had a weekend trip on a boat. it was so wonderful and beautiful. highly recommendation!
Nguyên Văn
Nguyên Văn
22:29 09 Sep 19
Ok
Michael Chin
Michael Chin
08:41 11 Sep 19
Had a guided trip around. Beautiful caves and scenery. Spent a few hours exploring.
Hemant Dahal
Hemant Dahal
17:38 10 Sep 19
Superb place. Never to be missed
Rhett de Jesus
Rhett de Jesus
07:09 03 Sep 19
Worth visiting. From its beaches down to its caves. Memorable.
Ruud Ruud
Ruud Ruud
08:41 18 Sep 19
Wow just wow must see if you are in Vietnam
J
J
03:01 19 Sep 19
This bay is clean. Must visit this place if the weather is clear. Explore this cave with its natural stalactitecs and stalagmites.
Darwesh_Vlog .
Darwesh_Vlog .
09:59 23 Sep 19
Fun
Tanmay Sawant
Tanmay Sawant
08:19 25 Sep 19
Love this place ❤️
Thegioi dotap
Thegioi dotap
05:08 01 Oct 19
Very good
Phan Cường
Phan Cường
11:25 02 Oct 19
Amazing!!!
nam hà
nam hà
03:57 02 Oct 19
One of the greatest wonders in vietnam
Crystal Morin
Crystal Morin
01:05 06 Oct 19
Good food fresh all the time but kinda boaring
Abeer Mishra
Abeer Mishra
07:16 07 Oct 19
There are no words to describe how beautiful Ha long bay us. A UNESCO World Heritage site. Emerald coloured waters and thousands of towering limestone islands covered with dense forest. I would recommend an overnight cruise trip here. This place is worth a visit.
Alex Wauters
Alex Wauters
04:50 30 Sep 19
Beautiful place. A boat trip through the area (or lan ha) is a must do in Vietnam. On a day trip you'll see a lot of areas and make a stop or two before heading back. On one night tours, you'll go deeper in the bay and there is more time to enjoy relaxing on the sun deck and see sunrise / sunset. On two night stays, there's an extra day of additional stops like kayaking, floating villages, pearl farm and do forth. I enjoyed and recommend a two night stay.
Trang Nguyen
Trang Nguyen
01:57 14 Oct 19
It is a beautiful natural heritage and a great time place to visit
L Chew
L Chew
09:12 11 Oct 19
Beautiful piece of nature. Calming and relaxing.
Trippy Bear
Trippy Bear
05:04 08 Oct 19
Beautiful place to visit. The cave is great and many place for taking great pictures. The boat ride gonna take between 3-5hours or more depend on the package optionBut the boat basically will stop by in a few places, cave, some place to shop for fish and seafood for your lunchIts a great place to visit, just make sure its not during rainy season
Jeremie Sneddon
Jeremie Sneddon
15:13 09 Oct 19
Great place to visit. Definitely recommend going to the non tourist side of the ha long bay. Only some companies have permits to cruise there, which is worth looking into.
Nguyen Nguyen
Nguyen Nguyen
05:35 19 Oct 19
The World Marvel , excellent landscapes
master vn
master vn
15:04 27 Oct 19
So wonderful, i alway want come back here!!!!
April M
April M
15:53 22 Oct 19
They filmed King Kong here so the locals call it King Kong island at times. Beautiful scenery. Tourist attraction type of place. We all had to wear the bright orange life jacket making us an easy target as tourists. The bus from the hotel in the city is entertaining but long. It’s exhausting to sit on the bus that long. The traffic of course is crazy! Rent a motorcycle and ride yourself around. It’s much more fun. Everyone will avoid you if you are incorrectly operating your motorcycle or not know where you are going. The motorcycle rental was only $5 U.S. dollars per day. I had to surrender my passport during the rental period. Easy enough. That’s their way of making sure they get their motorcycle back. The rainy season can be interesting. Flooded everywhere, but only for a few hours a day.
J Suarez
J Suarez
11:43 22 Oct 19
Beautiful, but make sure you get a good company for the tour as that makes a difference. You can do the tour from several places. We chose Cat Ba and it is not very busy so it was nice as we saw the south of Ha Long and Lon Ha Bay.
Milana Radović
Milana Radović
00:05 20 Sep 19
The most beautiful bay I've ever visited. beautiful experience.Dragon legend cruise is a great choice. Very friendly boat staff and rooms are Indochina style with jacuzzi and bay views. Really perfect. I've seen plenty of couples on their honeymoon and I'm sure this is one of the great romantic places for couples. Only negative: I was traveling alone.
Kevin Lam
Kevin Lam
04:35 15 Nov 19
My wife and I explored Ha Long Bay over a day on a cruise. Beautiful surroundings, it's exactly as you would see it in the movies. Stopping at pit stops and climbing to admire nature's work was incredible.
Emilio Padulo
Emilio Padulo
12:50 29 Nov 19
Ha long bay is a literal bae
Eric Bolas
Eric Bolas
06:38 05 Dec 19
Cruising around the bay...magic
Hayson Fong
Hayson Fong
14:25 27 Nov 19
One of the most beautiful landscape on earth. It is always full of tourists though. Going on a 2 day 1 night cruise would be the best option to see the unique islands and rock formations.
Elsa Diella
Elsa Diella
06:18 03 Dec 19
This is the highlight of our Vietnam tour. The view was breathtakingly beautiful! It is worth a visit in your lifetime. Take the kayak ride with the local ladies, they are very tough women, able to take photos with one hand and control the kayak with the other!
Matthew Tiller
Matthew Tiller
04:26 14 Dec 19
Great scenery but there is quite a lot of smog, so views are limited.
Oliver Kallasmaa
Oliver Kallasmaa
11:40 14 Dec 19
One of the must visit places.
Simon Lalaland
Simon Lalaland
16:03 10 Dec 19
A truly beautiful place and definitely worth a visit if you're ever in vietnam! a one day cruise is ideal and you will give you plenty of time cruising around the islands offering plenty of scenery and even canoeing for an hour! choose one of the many reputable luxury cruise operators, you won't be disappointed.
Brent Schile
Brent Schile
05:06 19 Dec 19
fantastic place, so beautiful and peaceful. Get on a tour and stay the night or two on a big boat where you can meet new people or have your group all together. At night was the best for me as every boat was anchored sitting on a lounge chair you listing to the water and echos. Meals are given on the boat as part of the tour and the beds were ok.recommend highly to venture to Ha Long Bay as it will be an adventure of a life time.
Liam Groen
Liam Groen
08:24 03 Jan 20
so beautiful!can be very full with other cruises though and fog can also occur
June Steven Solis
June Steven Solis
20:49 03 Jan 20
Very beautiful. Been here twice. Keeps me wowed.
Zaibun Eidha
Zaibun Eidha
00:24 03 Jan 20
Amazing experience, highly recommend the boat trip. The scenery is breath taking. Visit to the caves is a must, can see why Kong was filmed here..!
Henry Gaming
Henry Gaming
16:03 07 Jan 20
What a Bay!
Ashish Jain
Ashish Jain
11:10 05 Jan 20
Lovely views. You can spend a day looking at beautiful scenery without getting bored. Natural beauty everywhere you see it. One of the best places I have visited. You also get to visit the caves and islands if you have taken one of the tours. Not disappointed with anything at this place. Must visit if you are around.
David Sinclair
David Sinclair
13:53 04 Feb 20
Simply superb. Lived up to expectations. A must see.
Lan
Lan
00:45 09 Feb 20
Must see, must do list before you die
Meet Vekaria
Meet Vekaria
09:13 14 Feb 20
Perfect destination for ocean lovers. However one less star as poorly maintained - lots of plastics and wastes dumped in the ocean.
Vito Apa
Vito Apa
01:35 15 Mar 20
Like Nike says, just do it!
katlyn harris
katlyn harris
05:34 03 Mar 20
Such an amazing place... the views are just spectacular. We went in January and it seems to be overcast most days and in the 60-70 degrees.. perfect for us. Change of weather from south Vietnam!
Ha Nguyen
Ha Nguyen
06:07 19 Feb 20
One of the place you should go in your life is Ha Long Bay. This place have many beautiful views and you will not waste any moment. Many people have said about it, so I just recommend you come here. There are many travel companies that have a day tours to Ha Long with a good price and service, you can enjoy without tired.
Shunicorn
Shunicorn
18:05 06 Feb 20
Best cruise experience. Lovely nature and karst views. I would do it again and longer 2 days, 3 nights next time. Unforgettable experience and not to be missed if you happen to go to Hanoi. I had a lovely experience with 5star cruise company called Signature Royal Cruises. Lovely staff, esp Mr. Thomas our cruise guide, best personalized cruise experience indeed!
Piers Midwinter
Piers Midwinter
05:55 21 Feb 20
Book a cruise around Ha Long Bay on a clear blue sunny day and you will remember it for the rest of your life. Truly mind-blowing beauty, great atmosphere and sense of occasion. Ha Long Bay is a UNESCO listed site and for good reason too
Abdellatif Chebboub
Abdellatif Chebboub
05:41 17 May 20
It’s one of the unbelievable places ever seen before
Clayton Smith
Clayton Smith
15:19 18 May 20
Great
Larry Jenkins
Larry Jenkins
21:09 13 May 20
One of the most spectacular places on earth!
Anh Việt Nguyễn
Anh Việt Nguyễn
04:39 25 May 20
The wonder of the world
nivle atehcna
nivle atehcna
14:52 28 May 20
Breath taking views
91witcher .
91witcher .
11:48 30 May 20
One of the best Experience you can do in North Vietnam.
Reynaldo Tirados
Reynaldo Tirados
22:21 30 May 20
Beautiful
legur a
legur a
13:12 30 May 20
it's a very beautiful view
Phúc Nguyễn
Phúc Nguyễn
07:19 30 Jun 20
Google
See All Reviews

 

Hiện nay chúng tôi đang chạy google map review với chi phí rất phù hợp: 100 reviews / 5 triệu hoặc 50 reviews/3 triệu.

Giảm 20% với các khách hàng chạy review tripadvisor. Ngôn ngữ có thể trộn lẫn: Anh + Hàn + Nhật + Trung + Việt…..